Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

Kiddi er en norsk barnebutikk som ble etablert i februar 2016 under navnet bamsebutikken.net. 

Vi har etter hvert bygd opp et stort utvalg av leker, brettspill, puslespill, bamser og dukker og andre produkter med både kjente karakterer kjent fra film og tv som f.eks Poppeloppane, Drømmehagen, Peppa Gris, Lodde & Linn, Brannmann Sam og Pysjheltene og kjente merkevarer som Hasbro, Hapo, Epoch, Egmont, FisherPrice, Mattel og mange flere. 

Vi er opptatt av at vårt sortiment består av et stort utvalg trendprodukter og leker som er populære for barn akkurat nå. Vi har mange ganger vist at vi er den første lekebutikken som får inn produkter som er populære der de andre kjedene følger etter oss etter hvert. I tillegg har vi et stort fokus på pris - vi er blandt de billigste sammenlignet med de andre store kjedene. Dette klarer vi fordi vi er små med få men dyktige ansatte og er frittstående og dermed bestemmer vårt eget sortiment og utvalg og har heller ikke flere fordyrende ledd.

Vårt mål er å være ledende innen pris, levering, service og utvalg. Vi har deror et stort utvalg av klær, leker og andre barneprodukter, en sammensetning du ikke finner hos våre konkurrenter. Varene du bestiller sender vi ut raskt - bestiller du før kl 13, så sender vi deg varene i de fleste tilfellene samme dag med fraktpriser fra Kr 69. Dersom du har noen spørsmål, så gjør vi vårt for at du skal få ditt svar så raskt som mulig.

Du kan også besøke oss i vår butikk som ligger i Gausdalsvegen 1148b i Follebu i Gausdal kommune ved Lillehammer. Her har vi alle våre produkter utstilt og det er også mulig å kjøpe direkte i butikken.

Lik, del og anbefal oss gjerne på Facebook. Der vil du også finne nyheter, konkurranser og annen informasjon om våre varer og kampanjer.

Lurer du på hva andre som har handlet hos oss synes? Sjekk tilbakemeldinger fra våre kunder hos Trustpilot

Kiddi er registrert i Brønnøysundregisteret/Foretaksregisteret som bamsebutikken.net (Org.nr: 916728409MVA)