Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

Kiddi er en norsk barnebutikk som ble etablert i februar 2016 under navnet bamsebutikken.net. 

Vi selger produkter for barn med karakterer de kjenner fra film og tv som f.eks Poppeloppane, Drømmehagen, Peppa Gris, Lodde & Linn, Brannmann Sam og Pysjheltene. Dette er gjerne produkter som de andre norske kjedene ikke har så stort utvalg av, som vi kjøper inn og importerer direkte fra produsenter og leverandører i Storbritannia i tillegg til norkse leverandører. I tillegg selger vi også andre artikler og varemerker som f.eks Vennebyen, Fantorangen, Knerten og mange andre.

Vårt mål er å være ledende innen pris, levering, service og utvalg innen vår sjanger. Vi har deror et stort utvalg av klær, leker og andre barneprodukter, en sammensetning du ikke finner hos våre konkurrenter. Varene du bestiller sender vi ut raskt - bestiller du før kl 14, så sender vi deg varene i de fleste tilfellene samme dag med fraktpriser fra Kr 39. Dersom du har noen spørsmål, så gjør vi vårt for at du skal få ditt svar så raskt som mulig.

Du kan også besøke oss i vår butikk som ligger i Gausdalsvegen 1148b i Follebu i Gausdal kommune ved Lillehammer. Her har vi alle våre produkter utstilt og det er også mulig å kjøpe direkte i butikken.

Lik, del og anbefal oss gjerne på Facebook. Der vil du også finne nyheter, konkurranser og annen informasjon om våre varer og kampanjer.

Kiddi er registrert i Brønnøysundregisteret/Foretaksregisteret som bamsebutikken.net (Org.nr: 916728409MVA)