Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

Kiddi er en norsk barnebutikk som ble etablert i februar 2016 under navnet bamsebutikken.net. 

Vi selger produkter for barn med karakterer de kjenner fra film og tv som f.eks Poppeloppane, Drømmehagen, Hei Kembo, Peppa Gris, Lodde & Linn, Brannmann Sam og Pysjheltene. Dette er gjerne produkter som de andre norske kjedene ikke har så stort utvalg av, som vi kjøper inn og importerer direkte fra produsenter og leverandører i Storbritannia. I tillegg selger vi også andre artikler og varemerker som f.eks Vennebyen, Fantorangen, Knerten og mange andre.

Vi er en barnebutikk uten kjedetilknytning, noe som betyr at vi står fritt til å bestemme både vareutvalg og priser. Dette synes vi er en fordel, da mange butikker i dag har lett for å bli for like og ha det samme vareutvalget. Vi jobber hardt for stadig å utvide vårt utvalg og våre varekategorier. Dersom du har et ønske om en vare vi ikke har, så er vi veldig takknemlig om du kontakter oss så kan det være at vi kan skaffe den varen.

Leker og barneutstyr skal ikke koste mer enn nødvendig og vi er derfor blandt markedets billigste barnebutikk med et stort utvalg av klær, leker og andre barneprodukter, en sammensetning du ikke finner hos våre konkurrenter. Varene du bestiller sender vi ut raskt - bestiller du før kl 15, så sender vi deg varene samme dag!

Vi har vårt lager i Askim, slik at du som kunde skal være helt trygg og sikker på at kvaliteten på varene du bestiller er slik den skal være, noe vi sjekker før vi sender ut varene til deg. Det betyr også at det ikke tilkommer noen ekstra utgifter for deg som f.eks toll og ekstra frakt.

Lik, del og anbefal oss gjerne på Facebook. Der vil du også finne nyheter, konkurranser og annen informasjon om våre varer og kampanjer.

Kiddi er registrert i Brønnøysundregisteret/Foretaksregisteret som bamsebutikken.net (Org.nr: 916728409MVA)